Muziekfestijn op ’t Kerkplein

Fanfare Unitas en Gilde St. Antonius Abt presenteren

‘Muziekfestijn op ‘t Kerkplein’

Op zondag 24 juli wordt voor de derde keer op het kerkplein in Mierlo-Hout het Muziekfestijn gehouden. De organisatie is in handen van de commissarissen van Fanfare Unitas en ’t Gilde. De toegang is gratis en de gehele opbrengst komt ten goede aan beide verenigingen.

poster klaar

De zomervakantie staat voor de deur. Hoe leuk is het om dat in te luiden met live muziek, een hapje en drankje op het Kerkplein. Dit jaar staat zangeres Marloes centraal die haar nieuwe single ‘Verliefd op dromen’ gaat presenteren. Marloes heeft gezorgd voor een 14-tal gevarieerde top artiesten die deze dag zullen optreden. Als verrassing heeft Marloes een landelijk bekende zanger bereidt gevonden om de nieuwe CD single aan haar uit te reiken. Het radioprogramma Puur Hollands van Omroep Helmond zal de gehele dag live uitzending maken.

In de samenwerking staat voorop dat het muziekfestijn voor iedereen gratis toegankelijk is. Een keur aan sponsoren maken het mogelijk om een groots maar vooral gezellig kerkplein in te richten. Ook de kinderen zijn van harte welkom en kunnen zich vermaken met springkussens. Diverse eetkramen maken het helemaal af om de dag goed door te komen.

Vanaf zondagmiddag 24 juli van 14:00 tot 20:00 uur kunt u genieten van non-stop artiesten. De presentatie is in handen van Ewan Mack. De organisatie nodigt u graag uit om te proosten op de zomervakantie, onder het genot van een spectaculair muzikaal programma.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van dit evenement.


Posted in Laatste nieuws