Werving en Opleiding

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Welkom bij de Commissie Werving & Opleiding. Zoals de naam al zegt houden wij ons als commissie bezig met de opleiding en begeleiding van iedereen die voor het eerst muziek wil maken. Dit kan zijn als muzikant of als slagwerker bij Fanfare Unitas. Wij zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leerlingen.

Mocht je een muziekinstrument willen gaan bespelen, dan kan je bij ons terecht. Je krijgt na inschrijving een muziekinstrument van de fanfare waarna je les gaat volgen in de Geseldonk in Mierlo-Hout.

Mocht je een slagwerkinstrument willen gaan bespelen dan kan dit ook bij ons. Ook dan krijg je een slagwerkinstrument van de Fanfare. Je krijgt les in de Geseldonk op melodisch slagwerk of drumstel.

Alle ‘nieuwe’ leerlingen worden begeleidt vanuit onze commissie. Aan het begin van elk nieuw seizoen organiseren wij een infoavond waar je kennis maakt met de commissie en bij wie je terecht kunt voor vragen over lessen, instrumentarium of iets anders. Erg handig dus. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht.

Contactpersoon vanuit bestuur: Marc Kerkhof

Interesse? 

Lijkt het je, na het lezen van deze pagina, leuk om lid te worden van de fanfare dan kun je jezelf hier aanmelden. Of wil je meer informatie voordat je een beslissing neemt, dan kun je hier je bericht achterlaten of direct een mail sturen naar wervingenopleiding@fanfare-unitas.nl.